Er zijn twee types verkopen beschikbaar op Delcampe: verkoop aan vaste prijs en verkoop per opbod.

Dit artikel legt uit hoe u een artikel met een vaste prijs kunt kopen vanaf de verkooppagina.

1. Ga naar de verkooppagina van het item
  2. Klik op de knop mceclip1.png
  3. Er wordt een nieuw venster geopend op de pagina. Bevestig uw aankoop door te klikken op mceclip2.png
  4. Er verschijnt een bevestiging van uw aankoop op het scherm.

Om uw aankoop terug te vinden, gaat u naar de pagina "Mijn aankopen".

Om te weten hoe u moet betalen, raadpleegt u het artikel “Hoe betaal ik mijn verkoper

Tip: Als u het item niet onmiddellijk wilt kopen, kunt u het toevoegen aan uw winkelmandje.